Τηλέφωνο: +30 23740 23666

Καλλιθέα, Χαλκιδική

gr en de bg nl pl ru sr ro nm tr

Athina mare-sole

Η οικογένειά μας αγαπάει τις διακοπές, τον τουρισμό και σέβεται τον ταξιδιώτη θέλοντας να του προσφέρει μια άνετη και ήρεμη διαμονή.

Η πρώτη μας ξενοδοχειακή μονάδα “Hotel Athina” εγκαινιάστηκε το 2007 και βρίσκεται στο Λουτράκι Αριδαίας (Λουτρά Πόζαρ). Ιδανικός προορισμός τόσο για χειμερινές όσο και για καλοκαιρινές διακοπές προσφέρει χαλάρωση και ξεκούραση χάρη στις ιαματικές πηγές. Μετά το βουνό και τα ζεστά νερά, το όραμά μας για επέκταση των δραστηριοτήτων μας στη θάλασσα, γέννησε το “Athina mare-sole”.

Ο καλύτερος συνδυασμός ήλιου, θάλασσας, νυχτερινής ζωής και ποιοτικής διαμονής βρίσκεται στην Καλλιθέα και στο “Athina mare-sole”. Είμαστε διαθέσιμοι 24 ώρες το 24ώρο για να σας δώσουμε κάθε πληροφορία που χρειάζεστε για οργανωμένες διακοπές. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Γιατί να μας επιλέξετε;

Γιατί το Athina mare-sole είναι μια οικογενειακή επιχείρηση. Εδώ, βλέπουμε τον κάθε έναν από εσάς ξεχωριστά, ακούμε τι ζητάτε, σας γνωρίζουμε και προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα φιλικό και άνετο περιβάλλον για τις διακοπές σας.

Γιατί θέλουμε να διατηρούμε το καλύτερο επίπεδο εξυπηρέτησης, ασχέτως απο την κατηγορία που ανήκουμε. Ζητάμε τα σχόλιά σας και θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι.

Γιατί αγαπάμε τις εκδρομές, πάμε ταξίδια και ξέρουμε τι σημαίνει πελάτης και από τις δύο πλευρές.

Απο που ξεκινησαν ολα

Ιορδανίδης Φώτης και Ιορδανίδου Αθηνά, ιδιοκτήτες

Δυο άνθρωποι που είναι πάντα δίπλα μας, στην μεγάλη οικογένεια Ιορδανίδη, που τολμούν, ρισκάρουν και είναι πάντα εκεί να τους γνωρίσετε και να σας γνωρίσουν προσωπικά. Έχοντας χτίσει απο το μηδέν το Hotel Athina, στο Λουτράκι Αριδαίας, αποφάσισαν να επεκταθούν στη θάλασσα, αγοράζοντας αυτό το ξενοδοχείο και μεταμορφώνοντας το σε κάτι μοναδικό, όπως μόνο αυτοί ξέρουν.

(C)opyright 2018 by EmpaSolutions. All Rights Reserved